Kövess a Facebookon!

Kövess a Facebookon!

Ajánlott márkáink

     

     

 

 

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Látogató számláló
0
0
4
5
1
2
6
Termék részletek


Bayer Kiltix bolha és kullancs nyakörv L 70cm

Bayer Kiltix bolha és kullancs nyakörv L 70cm
5 990 Ft
Bolha és kullancs irtó nyakörv nagytestű kutyák részére 70cm
 • Gyártó: Bayer
  Kiszerelés 1db/csomag

  A Kiltix nyakörv egyedülállóan hosszú, hét hónapos hatása lehetővé teszi, hogy évente 2 nyakörv használatával Ön egyszerűen és költséghatékonyan védhesse meg kedvencét a kullancsok és bolhák ellen.

  Kullancsok már az egész év folyamán előfordulhatnak és nemcsak az erdőben, vízpartok közelében, hanem a városokban, parkokban, tereken, kertekben egyaránt. A kullancsok miatti vérveszteség elenyésző, azonban egyetlen kullancs is súlyos fertőzést okozhat! A kullancsok csípésük révén rendkívül veszélyes betegségek (Babéziózis, Lyme-kór) korokozóit terjesztik. A babéziózis -a kutyáknak súlyos tüneteket okozó, kullancsok által terjesztett, nemegyszer akár életveszélyes betegsége. Ezért biztosabb megoldás, ha a kullancsos környezetbe vitt vagy ott tartott kutyákat olyan készítménnyel kezelik, amely megakadályozza az ízeltlábúak megkapaszkodását, vagy ezeket még a kórokozók beoltása előtt elpusztítja. Rendszeres és folyamatos kullancs elleni kezeléssel tudjuk megvédeni kedvenceinket a kullancsok okozta veszélyektől! Cél a kullancsok elölése még mielőtt vért szívhatnának, azért, hogy a betegséget ne tudják az egészséges kutyába átoltani, átvinni.


  Összetétel (hatóanyag) A nyakörv a különböző testméretű kutyák részére három méretben készül propoxurt és flumetrint tartalmaz.

  Javallat:
  A készítmény kutyák kullancs-, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés során, 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertőzöttség mértéke.

  Adagolás:
  A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés időszakában és futás alatt is . Egyedi esetekben előfordulhat, hogy a nyakörv viselése alatt kullancs telepszik meg az állaton, mely azonban 3 napon belül lehullik anélkül, hogy vért szívott volna.

  Alkalmazási útmutató:
  Válasszuk ki a kutya testméretének megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból és a belső oldalon lévő plasztik réteget távolítsuk el. A nyakörvet a felbontást követően azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad.

  Ellenjavallat:
  Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk. Nagyfelületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk.

  Figyelmeztetés:
  A Kiltix nyakörv a halakra és a méhekre toxikus! Gyermekeket ne engedjünk játszani a nyakörvvel! A nyakörv viselése alatt más rovarölő szerrel ne kezeljük a kutyát. A propoxur ellenszere az atropin-szulfát, a flumetrinnek nincs ellenszere.
 • Cikkszám
  10186
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés