Kövess a Facebookon!

Kövess a Facebookon!

Ajánlott márkáink

     

     

 

 

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Látogató számláló
0
0
4
5
1
2
6
Termék részletek


Exspot bőrre csepegtető oldat 6x1ml.

Exspot bőrre csepegtető oldat 6x1ml.
6 600 Ft
Bőrre csepegtető oldat bolhák, kullancsok és paraziták ellen, kutyák részére
6x1ml

Most csak 650ft szállítási költséggel, előre utalással max 1db esetén esetén,ajánlott levélként feladva!
 • Gyártó: ExSpot
  Kiszerelés: 6x1 Pipetta

  Termékleírás
  Exspot bőrre csepegtető oldat kutyáknak – Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Az Exspot elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

  Adagolás és alkalmazás:
  15kg-nál kisebb tömegű kutyák esetében a lapockák között a szőrt hajtsuk szét, hogy a bőr láthatóvá váljék, majd cseppentsünk 1 ml ExSpot-ot (1 db tubus tartalmát) közvetlenül a bőrre.
  15kg-nál nagyobb tömegű kutyák esetében 2 db tubus Exspot szükséges. Az első tubust az előzőhöz hasonlóan, a második tubust pedig a faroktő tájékánál cseppentsük a bőrfelületre.
  A készítményt nem kell a bőrbe bedörzsölni.
  Egyetlen kezelés 28 napos védelmet nyújt, azonban ha a kutya megázik vagy megfürdetik, ez az idő lerövidülhet. A kezelés biztonsággal megismételhető 7 nap múlva. Ügyeljünk arra, hogy az oldat a kutya bőrfelületére, és ne a szőrére kerüljön! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk! Ajánlott a kezelt állatok tartózkodási- és fekvőhelyének takarítása, inszekticid szerrel való kezelése.

  Figyelmeztetések:
  Ha a kutyát macskával együtt tartjuk, a kezelés után (amíg a szer fel nem szívódik), különítsük el az állatokat egymástól, nehogy a készítményt a macska lenyalogassa. Vigyázzunk, hogy az együtt tartott kutyák se tudják egymásról vagy magukról lenyalogatni a készítményt.
  Kizárólag külsőleg alkalmazható.
  Élelmiszertermelő állatok a készítménnyel nem kezelhetőek!

  Ellenjavallat:
  2 hetesnél fiatalabb kutyakölykökön tilos a használata.
  Macskákon tilos alkalmazni!
  Nem alkalmazható a permetrin túlérzékenység esetén.

  Mellékhatások:
  Ritkán előfordulhat, hogy a kezelt állaton enyhe bőrirritáció jelentkezik az alkalmazást követően. Ilyenkor a kutya lemosása után forduljon állatorvoshoz.

  Túladagolás:
  Az ajánlott dózis négyszeresével kezelt kutyáknál sem jelentkeztek nemkívánatos hatással kapcsolatos tünetek.
  Alkalmazás vemhesség és laktáció idején:
  Laboratóriumi állatokon elvégzett teratológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a permetrinnek nincs magzatkárosító hatása vemhes szukákon alkalmazva.

  Munkavédelmi óvórendszabályok:
  Kerüljük el, hogy a szer emberi bőrre vagy a szembe jusson! Alkalmazás után mossunk kezet. A bőrre került készítményt azonnal bő vízzel mossuk le. Az alkalmazás során gumikesztyű viselése ajánlott, főleg ha egyszerre több kutyát kezelünk. Alkalmazás után a kezelés helyét 3-6 órán át ne érintsük. Ajánlott este kezelni az állatot. A kezelt kutyák ne aludjanak együtt emberrel, főleg ne gyerekkel.

  Tárolás:
  Felhasználható a gyártástól számított 4 évig. Felbontás után a tubus teljes tartalma felhasználandó, a felnyitott tubus tartalma nem tárolható, azonnal fel kell használni.

  Tárolási előírások:
  Fénytől védve, 25 Celsius fok alatt tárolandó. Hűtőben nem tárolható. Fagyástól óvni kell! A tubust ne távolítsuk el a kartonborítékról. Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

  Környezetvédelmi előírások:
  Halakra és méhekre a készítmény különösen mérgező! A készítmény vagy csomagolóanyaga nem kerülhet természetes vizekbe. A kutyákat a kezelést követő 12 órán belül ne engedjük úszni. A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamit az állatgyógyászati készítményekből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

  Összetétel:
  - Permetrin (cisz:transz 40:60): 0,744 gr/adag
 • Cikkszám
  10199
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés