Kövess a Facebookon!

Kövess a Facebookon!

Ajánlott márkáink

     

     

 

 

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Látogató számláló
0
0
4
5
1
5
9
Termék részletek


Waldner Insecticid 200 Rovarírtó Spray 500ml

Waldner Insecticid 200 Rovarírtó Spray 500ml
2 700 Ft
Általános rovarirtó készítmény környezetre 500ml
 • Gyártó: Waldner
  Kiszerelés: 500ml/flakon
  Waldner Insecticide 2000 Rovarirtó Spray – Új, tartós hatású szabadforgalmú irtószer, a zárt térben rejtett életmódú rovarok pl. bolha irtására. Elsősorban kedvencünk fekhelyén található élősködők irtására ajánlott.

  - Melegvérűekre ártalmatlan
  - Szagtalan
  - Egyszerűen alkalmazható
  – Hetekig hatásos
  - Környezetbarát
  - Foltot nem hagy
  - Biológialilag lebomlik

  Használata:
  Használat előtt alaposan fel kell rázni! A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó,- és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. A rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük.

  A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg.

  Figyelmeztetés:
  Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! Élővízbe nem kerülhet, a készítmény a halakra ártalmas!

  Kapható kiszerelések: 250ml, 500ml, 1L
 • Cikkszám
  10220
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés