Kövess a Facebookon!

Kövess a Facebookon!

Ajánlott márkáink

     

     

 

 

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Látogató számláló
0
0
4
4
6
6
9
Termék részletek


Furminator Deluxe L nagytestű kutyáknak

Furminator Deluxe L nagytestű kutyáknak
12 750 Ft
Precíziós élű aljszőr kefe nagytestű kutyáknak.
90%-kal csökkenti a szőrhullást!
 • Itt a megoldás, egy valódi "szőrgyilkos" kutyaápoló kefe: a FURminator!
  Az angol FUR (szőr) és a Terminator szavak házasságából született FURminator szó tökéletesen leírja ennek a kutyakefének a valódi célját: segítségével megszabadulhatunk kedvenc kutyánk vagy macskánk aljszőrétől, melyet egyébként elhullatana. A FURminator rendszeres használata mellett akár az aljszőrzet 90% is képes eltávolítani!
  A lakásban tartott kutyák és macskák egész évben vedlenek, így ezeknél –legyenek rövid avagy hosszú szőrzetűek– általános problémát jelent az aljszőrzet kikefélése. Kertben tartott hosszúszőrű kedvencek a nyári melegben szintén az aljszőrzetükkel szenvednek. Ki ne látott volna már teljesen megnyírt Bobtailt vagy más hosszúszőrű kutyát?
  A FURminator egy egyedülállóan különleges eszköz, ami kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megállítsa a szőrhullást, ott ahol kezdődik: az aljszőrzetnél. Ez a forradalmi kutya- macskaápolási eszköz, egy különleges kialakítású, precíziós pengével rendelkezik, ami eltávolítja a kihullott szőrt, miközben fényes és csillogó bundát hagy maga után. Biztosan állítható: a FURminator a legjobb kutyakefe/macskakefe a világon!
  A FURminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. A FURminator akár 90%-át is eltávolítja a vedlő szőrnek, egy szebb és csillogóbb bundát maga után hagyva, ami alatt a bőr is jobban tud lélegezni. Köztudott, hogy a jól átfésült bunda könnyebben szárad, kevesebb kellemetlen szagot áraszt magából, nehezebben fertőződik meg, könnyebben észlelhetők benne az esetleges bolhák és a macskáknál segít csökkenti a szőrlabdák képződését is.

  Általános tudnivalók a FURminatorról:
  FURminator aljszőr és elhalt szőr kiszedésére alkalmas kézieszköz, mely az aljszőrt kiszedi, de a fedőszőrt nem vágja el és nem is trimmeli azt. A rövid és hosszúszőrű vedlésre képes kutyák és macskák szőrzetének kezelésére egyaránt ajánlott.
  A FURminator használatával garantáltan jobban csökkentheti kedvence szőrhullását, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák valamint macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.
  Használatával gyorsan és egyszerűen eltávolítható az aljszőrzet és az elhalt szőr. Az eszköz használatával 90%-kal csökkenthető a kutyák, macskák szőrhullása.
  Az eszköz feje rozsdamentes acélból készült, finoman fogazott precíziós éle van. Ezt óvni kell mindenfajta sérüléstől, ezért használaton kívül az élvédőt mindig helyezze vissza az eszköz élére.
  A professzionális felhasználók, kutyakozmetikusok, groomerek világszerte használják és ajánlják a FURminator használatát! Garantált, hogy Ön sem fog benne csalódni!

  Használati tanácsok:
  • Győződjön meg arról, hogy kutyájának a szőre tiszta és tökéletesen száraz. A jobb eredmény elérése érdekében az eszközt közvetlenül az állatok fürdetése és a szőrzet tökéletes megszárítása után közvetlenül ajánlott használni.
  • Mivel a FURminator használata során rengeteg szőrt távolíthat el a kutya bundájából, célszerű olyan helyen használni az eszközt, amit könnyű kitakarítani, illetve porszívózni.
  • Az eszköz rozsdamentes acél fejét fektesse bele a kutya szőrébe, majd gyengéden húzza végig a szőrmentében az eszközt az állaton. Használja az eszközt kefe módjára és húzza végig a szőrön, de tartsa távol az állat bőrétől.
  • Használja hosszú, lágy mozdulatokkal az eszközt, és kerülje az egy területre korlátozódó folyamatos, erős végighúzását.
  • A mélyre hatoló és durva eszközhasználat az állat bőrét kipirosíthatja és irritálhatja, így az érzékeny bőrű kutyáknak még az egyszerű kefélés esetén is fájdalmas bőr sérüléseket okozhatunk. Kerüljük az eszköz durva használatát! A nagyobb erővel történő használat nem vezet jobb eredményre. A FURminator kutyakefe könnyed finom használat mellett is igen eredményes.
  • Különösen elővigyázatosan dolgozzon az állat érzékeny testtájainál (hastájék, lábak, ivarszervek és a végbéltájék). Soha ne nyomja rá nagyobb erővel a FURminatort az állat szőrére, mint amilyen erővel egy könnyed fésülést végezne!
  • Ha a kutya bőrén kipirosodást, vagy irritációt észlel, az adott területen óvatosan használja tovább az eszközt. A kipirosodott bőrfelületet, nem feltétlenül a FURminator kutyakefe használata okozta, de lehet, hogy használatával feltárt a kutyáján egy érzékeny és beteg bőrterületet. Várjon néhány napot és ellenőrizze, hogy a jobban szellőző szőrzet által mérséklődött-e a kipirosodás, amenyiben nem úgy forduljon állatorvoshoz.

  Különleges utasítások:
  Az eszköz használatának időtartama eltérő lehet az állat fajtájától illetve a szőrzet típusától függően. Mielőtt az eszközt használatba venné, alaposan vizsgálja meg az állatot, amelyet kezelni kíván, hogy szőrzete csomó és filcmentes, valamint az állít testén vannak-e sebek, sérült területek. Az összecsomósodott, filcesedett részeket távolítsa el a FURminator használata előtt, amennyiben sebes, kipirosodott részeket talál az állat testén, úgy ezeken a területeken óvatosan lehetőleg a bőr felületének érintése nélkül használja az eszközt.
  Allergiás, szőr és bőrproblémás kutyáknál a FURminator használata igen óvatosan, de kifejezetten ajánlott. Segítségével feltárható a valós betegség oka, mely az aljszőrzet eltávolítása nélkül igen nehézkes. Gyakran előfordul, hogy a szőr ás bőrproblémásnak diagnosztizált kutya csak folyamatosan vedlik, de nem képes aljszőrzetétől megszabadulni a helytelen vagy elégtelen ápolás miatt. Ezen esetekben különlegesen gyors és látványos eredményre vezet a FURminator kutyakefe használata.
  A FURminator csak a vedlésre, szőrhullatásra képes fajtákon használható, nem szabad használni olyan kutya és macska fajtákon, amelyek nem vedlenek.

  FURminator kefe méretének megválasztása:
  A FURminatorok különleges, precíziós pengéjének kialakítása minden FURmnatornál azonos. Az egyes FURmnator termékek csak pengéjük szélességében térnek el méretenként.
  A FURminator Small ideális a mini és a kisebb testű kutyák, valamint a macskák, nyulak és görények számára.
  A FURminator Medium közepes és nagyobb testű kutyák számára ajánlott.
  A FURminator Large pedig nagy és óriás testű kutyák számára ideális.
 • Cikkszám
  542350
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés